Hyödylliset linkit

Linkkien sisällöistä apua energiatehokkuuteen.

Tältä sivulta löydät linkkejä muiden tahojen materiaaleihin. 

Kurssit ja tietovisat

Toimiva ja energiatehokas koti – Motiva verkkokurssit

Motivan verkkokurssilla pääset tutustumaan kodin energiatehokkuuteen ja veden käyttöön sekä eri järjestelmiin. Kurssin sopii sekä omakotitalossa että taloyhtiössä asuville. Kurssin läpikäynti kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen sinulla on hyvä yleiskuva kodin energiatehokkuudesta. 

HSY:n verkkokurssit – Koutsi

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY tarjoaa erilaisia verkkokursseja, joiden kohderyhmä on taloyhtiössä asuvat. Kursseja on yhteensä 4: ilmastotreeni-kurssi, taloyhtiön energiaeksperttikurssi, auringosta sähköä taloyhtiöön -kurssi ja vuokralaisen energiaeksperttikurssi. 

Wattimaisteri – Motiva

Wattimaisteri-sivulla pääset tutustumaan kodin energia-asioihin. Sivun lopussa voit testata taitojasi ja opiskella itsesi wattimaisteriksi tietovisan avulla. Sivulta löytyy myös tulostettava versio tietovisasta. Voit esimerkiksi tulostaa tietovisan ja suorittaa Wattimaisterin tutkinnon yhdessä työkavereidesi kanssa. 

Tietoa kodin energiansäästöstä

Usein kysyttyä – Motiva

Motivan usein kysyttyä -sivulta löydät vastauksia erilaisiin kysymyksiin, joita on tullut Kuluttajien energianeuvonnalle. Kysymykset koskevat uusiutuvan energian, kuten aurinkoenergian, bioenergian ja maalämmön, käyttöä tai käyttöönottoa. 

Tietoa eri lämmitysmuodoista

Skip to content